ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαγητό κάτω από τη δροσιά των δέντρων

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Με το θερμόμετρο να είναι σταθερά στα ύψη, μια δροσερή καταπράσινη αυλή στο χωριό, με καλό φαγητό, ίσως αποτελεί την πιο καλή λύση για γαστρονομική εξόρμηση. Το WiΖ προτείνει δροσερούς χώρους, με όμορφες αυλές κάτω από την σκιά των δέντρων, που θα κάνουν την εμπειρία σας αξέχαστη.

Στου Ρουσιά - Πλάτανος

Το τρίτο εστιατόριο Στου Ρουσιά βρίσκεται στην είσοδο του Κάτω Δρυ, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο κάτω από τη σκιά του αιωνόβιου πλάτανου. Η φιλοσοφία του μενού είναι όπως τη γνωρίζουμε. Μέσα από μια γκάμα επιλογών από πιάτα παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας θα μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τον δικό του μεζέ, ενώ σφήνα μπαίνουν και αρκετά πιάτα ελληνικής κουζίνας, όπως πχ οι κολοκυθοκεφτέδες, το κεφαλοτύρι σαγανάκι, η στραπατσάδα κ.λπ.

Ποταμός

Εξοχική ταβέρνα με γνήσια τοπική κυπριακή κουζίνα. Μια οικογενειακή υπόθεση με τον Σωτήρη Γιασεμή να διατηρεί όλη την εικόνα της υπαίθρου: κλασικές νόστιμες συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας από τα χέρια της μητέρας του Μηλίτσας, εξαιρετικές πρώτες ύλες τοπικής παραγωγής, με φρεσκότατα χορταρικά από το περιβόλι τους και κυπριακό brunch τα πρωινά. Best seller οι εξαιρετικοί ανθοί. Στα συν τα πολλά σπιτικά γλυκά και το καλωσόρισμα εν είδει ορεκτικών με τσιμπήματα. Μία εστιατορική επιλογή για καλή παραδοσιακή κουζίνα, μακριά από τετριμμένες συνταγές.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κέικ τιραμισού

Κέικ τιραμισού

Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας
 |  FOOD & DRINK
X