ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φράουλες με σπιτικές μαρέγκες και κρέμα (Συνταγή)

Δείτε την συνταγή

24news team

Το αγαπημένο επιδόρπιο τόσων πολλών ανθρώπων που αγαπώ! Και ποιος μπορεί να πει «όχι» σε αυτό το καταπληκτικό καλοκαιρινό επιδόρπιο!

Χρόνος ετοιμασίας: 20’
Χρόνος ψησίματος για τις μαρέγκες: 1 ώρα + ένα βράδυ να μείνουν στον φούρνο μέχρι να κρυώσουν
Μερίδες: 8 μέτριες
Θερμίδες ανά μερίδα: περίπου 650 Kcal

ΥΛΙΚΑ:

Για τις μαρέγκες:

  • 220 γρ. ασπράδια αβγού
  • 320 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 κ.γ. corn flour
  • 2 κ.γ. ξίδι
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για την κρέμα:

  • 650 γρ. κρέμα γάλακτος 38% λιπαρά, Αλάμπρα
  • 110 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για να συναρμολογήσουμε το επιδόρπιο θα χρειαστούμε επίσης:

  • 500 γρ. φράουλες, πλυμένες και κομμένες σε τέταρτα
  • 40 γρ. φιστίκια Αιγίνης (χαλεπιανά), χοντροκομμένα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση