ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H καλύτερη σχάρα της Λευκωσίας

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Το καλοψημένο κρέας στα κάρβουνα δεν έχει εποχή και πάντα αποτελεί μια καλή αφορμή για να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να βγεις μια βόλτα στην πόλη.

Οι σχάρες της Λευκωσίας αναστενάζουν κάθε βράδυ και το WiZ επιλέγει και σας προτείνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς.

Τρεις & o Κούκος

Θα πας κυρίως για να γευτείς πιάτα με γεύσεις από όλη την Ελλάδα: φάβα, μελιτζανοσαλάτα και τυροκαφτερή, το εξαιρετικό λαδοτύρι σαγανάκι Μυτηλίνης, τους κολοκυθοκεφτέδες, τον παστουρμά και το λουκάνικο με ούζο και φυσικά την ανάμεικτη με αρνί και χοιρινό σεφταλιά. Εκτός όμως από αυτά, τα κλασσικά δηλαδή μεζεδάκια ταβέρνας, στο μενού θα βρεις επίσης και επιλεγμένα κρέατα, με μια ποικιλία που θα ζήλευαν ακόμα και τα καλά, ακριβά εστιατόρια. Από Picanha, Ribeye, Sirloin, T-Bone, φιλέτο και Tomahawk, μέχρι αρνί καρέ Νέας Ζηλανδίας, χοιρινά μπριζολάκια Iberico, αρνίσιο παϊδάκι Μυτιλήνης, αλλά και αντικριστό αρνί. Δοικιμάστε οπωσδήποτε το σουβλάκι ελαφιού, αλλά και το σουβλάκι ψαρονέφρι -ίσως το καλύτερο σουβλάκι στη Λευκωσία.

Δ-Σ 19.00-01.00

Λιμισής

Ένα οικογενειακό, κλασσικό κυπριακό σουβλατζίδικο, με χαλαρή ατμόσφαιρα. Ωραίο μυρωδάτο σουβλάκι και πλούσιοι μεζέδες σχάρας, όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι. Δ-Κ 12.00-15.00 & 17.30-22.30

 

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κέικ τιραμισού

Κέικ τιραμισού

Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας
 |  FOOD & DRINK