ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Coca-Cola HBC Cyprus στο 5ο Cyprus Cocktail Festival

H εταιρεία συμμετέχει στο καλύτερο φεστιβάλ κοκτέιλ της χώρας με τα Three Cents και την Finlandia βότκα

Δελτίο Τύπου

Το καλύτερο Cocktail Festival της χώρας που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, έρχεται για 5η φορά για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά με αποκλειστικά signature cocktail από 20 κορυφαία cocktail bar της Κύπρου και του εξωτερικού. Τα cocktail bar που θα συμμετάσχουν είναι από Κύπρο, Ελλάδα, καθώς και από Ισπανία και Γαλλία, φέρνοντας τη δική τους διεθνή πινελιά στο Cocktail Festival. Το Cocktail Festival θα πραγματοποιηθεί μπροστά από των εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 μέχρι αργά, με τη μουσική επιμέλεια να έχει ο Νο1 DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5.

Το 5o Cyprus Cocktail Festival, μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit, με χαρά ανακοινώνει την παρουσία της Coca-Cola HBC Cyprus, με τα Three Cents Artisanal Beverages ως κύριο χορηγό της εκδήλωσης, και τη Finlandia βότκα.

Three Cents

Tα Three Cents αποτελούν την πρώτη ελληνική μάρκα αρτιζανάλ αναψυκτικών και μίξερ, υψηλής ποιότητας, τα οποία προσφέρουν στα κοκτέιλ ένα ξεχωριστό, γευστικό χαρακτηριστικό που τα κάνει μοναδικά για αυτόν που τα απολαμβάνει.

Tα Three Cents Artisanal Beverages δημιουργήθηκαν από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμιξης για τα κοκτέιλ τους. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει στα ποτά το καλύτερο δυνατό άρωμα και την πιο ζωηρή ανθράκωση. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου. Τα προϊόντα Three Cents αποτελούν υλικά ανάμιξης ανώτερης ποιότητας, από bartender προς bartender.

Finlandia βότκα

Η βότκα Finlandia αποτελεί μια βότκα κορυφαίας γεύσης που φτιάχνεται από το φυσικό, παρθένο φινλανδικό περιβάλλον. Αυτή η βότκα παράγεται με φυσικά συστατικά όπως το χρυσό φινλανδικό κριθάρι και καθαρό νερό από παγετώδη πηγή για ξηρή, ελαφριά και ήπια γεύση με απαλό άρωμα. Η Finlandia βότκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα εύγευστα ποτά όπως το Helsinki Mule, το Finlandia Garden και το Espresso Martini.

Η σειρά Botanical της Finlandia βότκα προσφέρει μια εναλλακτική εκδοχή για να απολαύσετε αυτή την ανάλαφρη και αναζωογονητική καλοκαιρινή διάθεση όλο τον χρόνο. Ένα καλοκαίρι που ο ήλιος δεν δύει ποτέ, το κριθάρι μεγαλώνει γρήγορα, το νερό κυλάει αφιλτράριστο και τα εκχυλίσματα είναι φυσικά. Είναι η ουσία του καλοκαιριού στην πιο αγνή του μορφή σε δύο γεύσεις, αναζωογονητικό αγγούρι και μέντα ή πλούσια μούρα του δάσους και τριαντάφυλλο.

Τα απολαυστικά Three Cents θα και η βότκα Finlandia θα συνοδεύουν στο 5ο Cyprus Cocktail Festival δροσιστικά και signature cocktail, τα οποία θα εκπροσωπούνται από το Casablanca Social Club, ένα φινετσάτο και γεμάτο χαρακτήρα μπαρ στη Θεσσαλονίκη, και το Notes And Spirits. 

Το 5ο Cyprus Cocktail Festival παρουσιάζουν τα κορυφαία σε ποιότητα παγάκια N-ice Papaphilippou με κύριο χορηγό τα αναψυκτικά Τhree Cents.

Contactless Payment by JCC.

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Visit Nicosia και ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης του νησιού μας, Wiz Guide.

Deejay Radio και Athens Cocktail Festival επιμελούνται τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, το οποίο στοχεύει να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση. Έχει ανακηρυχθεί ως «ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στο κόσμο» από διεθνείς οδηγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κέικ τιραμισού

Κέικ τιραμισού

Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας
 |  FOOD & DRINK
X