Gastronomos
Υλικά
Σοκολατένια κρέμα
150 ml (3/4 κούπας) κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά + 250 ml (1 + 1/4 κούπας) επιπλέον
150 ml (3/4 κούπας) πλήρες γάλα
60 γρ. (1/2 κούπα) ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
3 κρόκοι αυγών
1½ κουτ. σούπας κορν φλάουρ
100 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη
Σαντιγί βανίλιας
350 ml (1 + 3/4 κούπας) κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
20 γρ. (3 κουτ. σούπας) άχνη ζάχαρη
Συναρμολόγηση
400 γρ. μπισκότα digestives
τρίμμα σοκολάτας για διακόσμηση
Σαντιγί με λικέρ
400 ml (2 κούπες) κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
40 γρ. (1/3 κούπας) άχνη ζάχαρη
3 κουτ. σούπας λικέρ βύσσινο
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ