Gastronomos
ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΑΣΥΡΑ
Υλικά
Ζαχαρούχο γάλα καρύδας
2 κουτιά γάλα καρύδας (σε τσίγκινο κουτί, όχι το ρόφημα αμυγδάλου που πωλείται σε χάρτινο κουτί)
2/3 κούπας ζάχαρη
Γαλατόπιτα
500 γρ. φύλλο κρούστας
170 γρ. αλατισμένη μαργαρίνη, λιωμένη σε χαμηλή φωτιά + λίγη ακόμα για το σκεύος
2 κονσέρβες κρέμα καρύδας (προσοχή, είναι διαφορετικό υλικό από το γάλα καρύδας - αφήνουμε τη μία κονσέρβα στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ)
Σερβίρισμα
λίγη κανέλα σε σκόνη ανάμεικτοι ξηροί καρποί της αρεσκείας μας καβουρδισμένοι και ανάλατοι (π.χ. φιστίκια Αιγίνης, φουντούκια, αμύγδαλα κ.ά.)
Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomos