
Φωτογραφία: A. D. food studio / Φωτογράφος: Αντωνία Κατή
Gastronomos
Απίθανοι αρωματικοί λουκουμάδες με το απόλυτο φρούτο της εποχής, το μήλο. Ιδανικοί για το σχολείο, το γραφείο και για όλες τις ώρες της ημέρας.
Αντωνία Κατή
Υλικά
3-4 μήλα στάρκιν (κόκκινα)
λίγος χυμός λεμονιού
2 αυγά
2 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 κούπα γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
240 ml (1 + 1/4 της κούπας) φρέσκο γάλα
260 γρ. (2 κούπες) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
μπόλικο λάδι, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
μέλι θυμαρίσιο
κανέλα σε σκόνη
ψιλοκομμένη καρυδόψιχα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos