24news team
Έχουν πάρει το όνομά τους από τη διαδικασία παρασκευής τους. Σκεπάζουμε δηλαδή την κατσαρόλα με το καπάκι και «αντινάσσουμε» τις πατάτες (κουνάμε έντονα την κατσαρόλα για να ανακατευτούν).
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 30΄
410 θερμίδες ανά μερίδα
Για 4 μερίδες σαν συνοδευτικό
Υλικά
750 γρ. φρέσκες μικρές πατάτες
Αρκετό ηλιέλαιο να τις καλύπτει στο τηγάνισμα, γύρω στα 700 ml
2 κουταλιές κόλιανδρο κοπανισμένο
150 ml κρασί κόκκινο
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes