24news team
Ένα υπέροχο burger κοτόπουλου, φτιαγμένο με μπούτια κοτόπουλου που είναι πιο ζουμερά και γευστικά. Αυτό το burger απογειώνεται με το μπέικον ψημένο στο σιρόπι σφενδάμου!
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 15’
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 700
ΥΛΙΚΑ:
Για το μπέικον με σιρόπι σφενδάμου:
4 φέτες streaky μπέικον
4 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου Maple Joe
Για τη μαγιονέζα chili:
60 γρ. μαγιονέζα
2 κουταλάκια σουσάμι καβουρδισμένο
1 κουταλιά χυμός λάιμ
30 γρ. σπιτική σάλτσα sweet chili
Για το burger κοτόπουλου:
4 μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα
1 φλιτζάνι αλεσμένη φρυγανιά
Αλάτι
1 αβγό χτυπημένο
2 κουταλάκια σάλτσα σόγιας
Για το τηγάνισμα:
50 γρ. ελαιόλαδο
Για το στήσιμο:
2 ψωμάκια για burgers
Καρδιές μαρουλιού, φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένο λάχανο
Φέτες αγγουριού
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes