ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Tanqueray Gin στο 5ο Cyprus Cocktail Festival

Διανομέας του Tanqueray στην Κύπρο είναι η PPD GLOBAL

Δελτίο Τύπου

Το καλύτερο Cocktail Festival της χώρας που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, έρχεται για 5η φορά για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά με αποκλειστικά signature cocktail από 20 κορυφαία cocktail bar της Κύπρου και του εξωτερικού. Τα cocktail bar που θα συμμετάσχουν είναι από Κύπρο, Ελλάδα, καθώς και από Ισπανία και Γαλλία, φέρνοντας τη δική τους διεθνή πινελιά στο Cocktail Festival. Το Cocktail Festival θα πραγματοποιηθεί μπροστά από των εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 μέχρι αργά, με τη μουσική επιμέλεια να έχει ο Νο1 DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5.

Το 5o Cyprus Cocktail Festival, μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit, με χαρά ανακοινώνει την παρουσία του premium brand Tanqueray, του οποίου διανομέας στην Κύπρο είναι η PPD GLOBAL.

Tanqueray

Στο Λονδίνο, πίσω στο μακρινό 1830, ο Charles Tanqueray δε φοβήθηκε να καινοτομήσει και να φέρει στον κόσμο ένα gin το οποίο γιορτάζεται μέχρι και σήμερα.

Το πολυβραβευμένο Tanqueray London Dry, με την αυθεντική συνταγή από τον ισορροπημένο συνδυασμό 4 βοτάνων αλλά και τις γευστικές νότες άρκευθου, βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των κορυφαίων bartenders στον κόσμο και αποτελεί τη βάση του αγαπημένου Tanqueray Gin & Tonic καθώς και πολλών άλλων συνταγών.

Το κλασσικό πλέον Tanqueray London Dry Gin, έρχεται να πλαισιωθεί από το Tanqueray Blackcurrant Royale. Εμπνευσμένο από τα ταξίδια του Charles Tanqueray στη Γαλλία το 1840, το Tanqueray Blackcurrant Royale συνδυάζει αρώματα από Γαλλικά φραγκοστάφυλα και βανίλια, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Κάντε την κάθε σας μέρα συναρπαστική με το Tanqueray και…let’s live magnificently!

Το Tanqueray θα συνοδεύει στο 5ο Cyprus Cocktail Festival δροσιστικά και signature cocktail, το οποίο θα εκπροσωπείται από το «γρανάζι.», με το Tanqueray London Dry. Πρόκειται για ένα γεμάτο χαρακτήρα μπαρ της πρωτεύουσας του νησιού, γνωστό για τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του. Το Tanqueray Blackcurrant Royale θα εκπροσωπείται από το «Γορίλας», μπαρ το οποίο έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να χαρίσει τη δική του πινελιά στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Το 5ο Cyprus Cocktail Festival παρουσιάζουν τα κορυφαία σε ποιότητα παγάκια N-ice Papaphilippou με κύριο χορηγό τα αναψυκτικά Τhree Cents.

Contactless Payment by JCC.

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Visit Nicosia και ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης του νησιού μας, Wiz Guide.

Deejay Radio και Athens Cocktail Festival επιμελούνται τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, το οποίο στοχεύει να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση. Έχει ανακηρυχθεί ως «ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στο κόσμο» από διεθνείς οδηγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση