
24news team
Αγαπημένο φαγητό των Κυπρίων, φτιαγμένο εδώ με ένα διαφορετικό twist, με γεύσεις πορτοκαλιού και BBQ.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 30’
ΥΛΙΚΑ:
Για 2 μερίδες:
- 2 μπριζόλες χοιρινές, με κόκκαλο πάχους 2-3 εκ. η καθεμία
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- Ξύσμα φλούδας από ½ πορτοκάλι
- 1 κουταλάκι σάλτσα σόγιας
- ¼ κουταλάκι μπούκοβο
- 1 κουταλάκι καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 3/4 κουταλάκι πιπέρι
- 30 γρ. BBQ sauce
- 1 πορτοκάλι, κομμένο στα 4
Για να σερβίρουμε:
- Φέτες πορτοκαλιού
- Κλωναράκια δεντρολίβανου
- Φρέσκα φύλλα θυμαριού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes