ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φραουλένιο μιλφέιγ

Το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό

Gastronomos

Το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό στην πιο κρεμώδη, δροσερή και φρουτένια εκδοχή του.

Υλικά

2 έτοιμα φύλλα σφολιάτας
150 γρ. ζάχαρη
170 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. φράουλες, στα τέσσερα
ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής

450 ml γάλα φρέσκο, πλήρες
50 ml κρέμα γάλακτος 35%
6 κρόκοι αυγών
30 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. ζάχαρη
65 γρ. βούτυρο αγελάδος
1 κάψουλα βανιλίνη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση