ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ανώμαλα» σοκολατάκια, κοινώς, βραχάκια

Δείτε την συνταγή

Gastronomos

Αλλού τα λένε «βραχάκια», στη Θεσσαλονίκη όμως και αλλού στη Βόρεια Ελλάδα είναι γνωστά ως «ανώμαλα» και έτσι θα τα βρείτε και στα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία της.

Υλικά
500 γρ. κουβερτούρα κλασική
340 γρ. αμύγδαλα ωμά, με τη φλούδα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Wiz 50 Βest Restaurants - The Wine Fair

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου συναντούν τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας! Ο στόχος; Η ανάδειξη και ενδυνάμωση της κυπριακής ...
Wiz Guide
 |  FOOD & DRINK