24news team
Χρόνος ετοιμασίας, 15’
Χρόνος ψησίματος, 40’
Μερίδες 8
Θερμίδες ανά μερίδα, 380 kcl
Θα χρειαστούμε ένα ταψί με διαστάσεις 25Χ35Χ5 εκ.
Υλικά
- 250 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κομματάκια
- 400 γρ. ζάχαρη
- 6 αβγά
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 450 γρ. αλεύρι
- 2 κουταλάκια baking powder
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουταλάκι αλάτι
Για το σιρόπι
- 250 γρ. ζάχαρη
- 200 ml νερό
- 6 φύλλα κιούλι
- Ξύσμα φλούδας από 1 πορτοκάλι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes