24news team
Αυτό το πιάτο φτιάχνεται γρήγορα, είναι πολύ πικάντικο, κρεμώδες και υγιεινό.
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 15’
Μερίδες: 3
Θερμίδες ανά μερίδα: 358
ΥΛΙΚΑ:
350 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
3 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι
1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
1 κ.σ. σησαμέλαιο
200 γρ. (½ κονσέρβα) γάλα καρύδας
1 κύβος ζωμού κότας KNORR
30 γρ. σάλτσα σόγιας
40 γρ. φιστικοβούτυρο
ο χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. φρέσκα φύλλα κόλιαντρου, ψιλοκομμένα
150 γρ. ρύζι ψημένο σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας
ψιλοκομμένα φιστίκια, για το σερβίρισμα
Για το πικάντικο μάνγκο:
½ μάνγκο, κομμένο σε κύβους
1 jalapeño, στραγγισμένο και ψιλοκομμένο
ο χυμός από 1 λάιμ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes