Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος
Gastronomos
Υλικά
1 + 1/2 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης
3 αυγά
ελάχιστο αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 ml φρέσκο γάλα 1,5% λιπαρά
150 ml νερό
Γέμιση
1 κούπα light γιαούρτι
3 κούπες κίτρινα τυριά με χαμηλά λιπαρά, χοντροτριμμένα
1 κούπα «φέτα» light, χοντροτριμμένη
1/2 κούπα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου ή βασιλικού ή μαϊντανού
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
πιπέρι
Διαβάστε τη διαδικασία της συνταγής στον gastronomos