Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Gastronomos
Φίνο καλοκαιρινό λαδερό αυτοί οι κολοκυθοανθοί με φρέσκα μανιτάρια. Για να ενισχύσουμε τη γεύση του φαγητού, προσθέτουμε 30 γρ. ξερές κανθαρέλες ή άλλα άγρια μανιτάρια του δάσους.
Υλικά
500 γρ. φρέσκες κανθαρέλες (ή πλευρώτους μαζί με 30 γρ. ξερές κανθαρέλες ή άλλα ξερά άγρια μανιτάρια, μουλιασμένα σε νερό για 30 λεπτά και στραγγισμένα)
8 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κιλό κολοκυθοανθοί (τους παραγγέλνουμε στον μανάβη μας)
200 ml λευκό, ξηρό κρασί
300 ml ζωμός κοτόπουλου ή νερό
1/2 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος
150 ml ελαιόλαδο
αλάτι, κόκκινο καυτερό πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στον Gastronomos