Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Gastronomos
Μια λαχταριστή και εύκολη σοκολατόπιτα, κλεισμένη σε τραγανό φύλλο σφολιάτας.
Ζάχαρη & Αλεύρι
Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
180 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
100 γρ. τυρί κρέμα ή φρέσκο ανθότυρο
130 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
200 γρ. (1 1⁄2 κούπα) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
1 αυγό για επάλειψη, ανακατεμένο με 1 κουτ. σούπας γάλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos