ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδοσιακό γιουβέτσι με μοσχαράκι (Συνταγή)

Δείτε την συνταγή

24news team

Παραδοσιακό γιουβέτσι φτιαγμένο με μοσχαράκι, φρέσκες ντομάτες και φέτα. Αγαπημένα υλικά που ταιριάζουν πολύ με το πασχαλινό μενού.

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 40΄
Θερμίδες: 140 Kcal ανά 100 γρ.

ΥΛΙΚΑ:

Για 1 μεγάλο ταψί:

  • 70 γρ. μαργαρίνη Flora
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας, ελιά, κομμένο σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
  • ½ κουταλάκι σκόρδο
  • 70 ml λευκό κρασί
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
  • 1 λίτρο νερό
  • αλάτι, πιπέρι
  • 500 γρ. κριθαράκι
  • 50 γρ. φέτα τριμμένη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση