24news team
Παραδοσιακό γιουβέτσι φτιαγμένο με μοσχαράκι, φρέσκες ντομάτες και φέτα. Αγαπημένα υλικά που ταιριάζουν πολύ με το πασχαλινό μενού.
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 40΄
Θερμίδες: 140 Kcal ανά 100 γρ.
ΥΛΙΚΑ:
Για 1 μεγάλο ταψί:
- 70 γρ. μαργαρίνη Flora
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας, ελιά, κομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
- ½ κουταλάκι σκόρδο
- 70 ml λευκό κρασί
- 20 γρ. ζάχαρη
- 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
- 1 λίτρο νερό
- αλάτι, πιπέρι
- 500 γρ. κριθαράκι
- 50 γρ. φέτα τριμμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes