24news team
Σερβίρουμε μαζί με ρύζι ή και χωρίς... Πιο γρήγορα από take-out και αρκετά πιο υγιεινά! Λαχταριστά κεφτεδάκια μοσχαριού, καβουρδισμένο και αρωματικό μπρόκολο, όλα μαζί σε μία υπέροχη γλυκόξινη σάλτσα! Τελειώνουμε με καβουρδισμένο σουσάμι, για ένα γρήγορο και εύκολο πιάτο Ασιατικού τύπου.
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 435 kcal
Υλικά
450 γρ. βοδινός κιμάς
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας (για τα κεφτεδάκια)
1 κ.σ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Αλάτι και πιπέρι
50 γρ. cornflour
50 γρ. σάλτσα σόγιας (για την σάλτσα)
80 γρ. μέλι
300 γρ. νερό
1 κύβο ζωμό βοδινού KNORR, θρυμματισμένο
50 γρ. σησαμέλαιο
1 μεγάλο μπρόκολο, κομμένο σε μπουκέτα (περίπου ενάμισι φλιτζάνι)
1 κ.γ. σκόρδο, λιωμένο
1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
Λίγο μπούκοβο
1 κ.σ. σουσάμι
Δείτε την συνταγή στο athenarecipes