ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοσχαράκι με ντομάτα και πατάτες

Δείτε την συνταγή

24news team

Χορταστικό και νόστιμο φαγητό με κρέας και πατάτες, που αρέσει σε όλους. Για αυτή τη συνταγή έχω επιλέξει αγγλικό μοσχάρι, που μπορούμε να βρούμε στο κρεοπωλείο, κομμένο σε κύβους. Βρίσκω ότι αυτή η ποιότητα κρέατος είναι ιδανική για τη συνταγή καθώς και αρκετά οικονομική.

Χρόνος Ψησίματος 60΄ + 20΄
Χρόνος Ετοιμασίας: 20΄
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριο

850 θερμίδες ανά μερίδα

ΥΛΙΚΑ:

Για 4 μερίδες:

800 γρ. μοσχάρι κομμένο σε κύβους 4-5 εκ.
40 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο νερό
60 ml λάδι για το τηγάνισμα των πατατών
1,2 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 3-4 εκ.
5 ντομάτες ώριμες, τριμμένες
2 πιπεριές κέρατο, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
1 κουταλιά ρίγανη
1 κουταλιά ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση