24news team
Ένα εύκολο πιάτο, το οποίο ακόμα και οι πρωτάρηδες στη μαγειρική μπορούν να ετοιμάσουν. Ακολουθήστε απλώς τα βήματά μου και θα έχετε σίγουρα ένα πολύ μαλακό και εύγευστο κρέας. Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας μικρά κότσια, βάρους γύρο στα 500 γρ. το ένα αλλιώς το κρέας δεν θα ψηθεί καλά.
Χρόνος ψησίματος: 6 ώρες
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
ΥΛΙΚΑ:
Για 4 μερίδες:
4 κότσια γύρω στα 500 γρ. το ένα, με το κόκκαλο και την πέτσα
4 μεγάλες γλυκοπατάτες, πλυμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
40 γρ. καστανή ζάχαρη
2 κουταλάκια πάπρικα
1 κουταλάκι μπούκοβο
3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
3 κουταλιές γούστερ σος
40 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι πιπέρι
2 κουταλάκια αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes