24news team
Ένα μείγμα από γέμιση λουκάνικου και κομμάτια κάστανου δημιουργεί μια πλούσια και έντονη σε γεύση σάλτσα ζυμαρικών, ανυψώνοντάς την από ένα καθημερινό πιάτο σε κάτι πολύ ξεχωριστό και γιορτινό.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά
MΑΓΕΙΡΕΜΑ: 30 λεπτά
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 576 kcal
ΥΛΙΚΑ (μερίδες 6)
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
450 γρ. ιταλικά λουκάνικα από το ντελικατέσεν, τα σπάζουμε για να βγάλουμε τη γέμιση τους
200 γρ. κάστανα συσκευασμένα αεροστεγώς, ψιλοκομμένα
1 κουτ. γλυκού σκόρδο, λιωμένο
1/2 κουτ. γλυκού φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού αλεσμένοι σπόροι μάραθου
200 γρ. κόκκινο κρασί
400 γρ. ντομάτα στον τρίφτη
Αλάτι και πιπέρι
500 γρ. σπαγγέτι ολικής La Molisana Integrali
Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
2 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes