24news team
Το κοτόπουλο αυτό είναι μια εύκολη συνταγή, που μπορείτε να προετοιμάσετε σε κάτω από 20 λεπτά. Η σάλτσα που περιλαμβάνει κονιάκ, πράσινα peppercorns, κόκκους πράσινου πιπεριού διατηρημένους σε άλμη και κρέμα γάλακτος είναι απλώς υπέροχη. Οι πράσινοι κόκκοι πιπεριού που διατηρούνται στην άλμη έχουν μια ηπιότερη γεύση από τους ξηρούς. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα βαρυψήσετε το κοτόπουλο για να μείνει μαλακό και τρυφερό.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ:
Για 4 μερίδες:
4 x 120 γρ. κομμάτια στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
50 γρ. βούτυρο
45 ml (3 κ.σ.) κονιάκ
1 κύβος ζωμού κότας
3 κ.γ. στραγγισμένο πράσινο πιπέρι σε άλμη
100 γρ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι - πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes